• taGGle

  taGGle

  Mobiele marketingoplossingen QR-code met GPS-technologie Social media integratie Mobiele websites HD-video met voice over-presentatie

 • Goedgeplaatst

  Goedgeplaatst

  Snel en eenvoudig adverteren op uw eigen website én op Marktplaats.nl Geautomatiseerd omhoogplaatsen en/of verlengen Zeer voordelig tarief zonder abonnementskosten Eenvoudig aanmaken, wijzigen, plaatsen en printen Geen software nodig, via het internet altijd en overal beschikbaar

 • Recreatie

  Recreatie

  Marktleider in de recreatiebranche Uitgever van toonaangevende nieuwssites en forums Kampeerzaken.nl – Camperforum.nl – Caravans.nl Uitgekiende marketingcampagnes Partner van BOVAG en ANWB

 • OVIS

  OVIS

  Innovatief Online Voorraadsysteem (OVIS) Geautomatiseerd aanbod op de eigen site Groot bereik door koppeling met kampeerzaken.nl en diverse portals Uitgekiende marketingcampagnes Ondersteunt occasionvoorraad en nieuwe modellen

Linkbuilding

Vergroot uw online populariteit

U wilt gevonden worden in zoekmachines door potentiële klanten? Dan is Linkbuilding dé oplossing! Linkbuilding van ISN zorgt ervoor dat de populariteit van uw website toeneemt en daardoor optimaal presteert in zoekmachines. Vergroot nu het zakelijk succes van uw website door te scoren in de zoekmachines!

Linkbuilding Populariteit wordt gemeten aan de hand van het aantal links dat naar uw website verwijst. Hoe groter het aantal links, des te groter de kans dat uw website hoge posities behaalt in zoekmachines. Hierbij zijn ook de populariteit, relevantie en de autoriteit van de verwijzende websites van belang. Hoe beter de verwijzende website op de laatstgenoemde punten scoort, des te zwaarder telt deze link mee in de bepaling van de populariteit van uw website.

Wat is Linkbuilding?

Links naar uw website worden niet vanzelf gelegd. Om links van de juiste websites naar uw website te verkrijgen is een goed inzicht in de materie van Linkbuilding essentieel. Het team specialisten van ISN voert deze tijdsintensieve werkzaamheden voor u uit. Wij zorgen voor een grote toename van het aantal kwalitatieve links naar uw website, waardoor de populariteit zal toenemen! Hierdoor zullen de posities verbeteren en zal het aantal bezoekers toenemen.

Wat kunt u van ISN verwachten?

Linkbuilding bieden wij aan in verschillende vormen: Vindbaarheid website

Om de populariteit van uw algehele website te verhogen bieden wij u de linkbuilding pakketten aan:

 • Start: 50 nieuwe links binnen 6 maanden. Voor websites met weinig tot geen backlinks.
 • Basic: Eénmalig 100 aanmeldingen binnen 4 maanden. Voor websites met weinig tot geen backlinks.
 • Plus: 360 aanmeldingen per jaar op basis van concurrentieanalyse en optimalisatie van 3 zoektermen. Inclusief verspreiding van 1 relevant nieuwsbericht met link naar de website.
 • Pro: 720 aanmeldingen per jaar op basis van concurrentieanalyse en optimalisatie van 5 zoektermen. Inclusief verspreiding van 4 relevante nieuwsberichten en 1 persbericht met link naar de website.
 • Bij elke linkbuilding-variant wordt standaard een nulmeting uitgevoerd en wordt maandelijkse rapportage gedurende de looptijd.

  Voor u?
  Linkbuilding Start en Basic hebben het meeste effect bij websites die weinig tot geen inkomende links hebben. Dit komt veel voor bij nieuwe websites. Het is zelfs noodzakelijk voor websites met minder dan 40 inkomende links. De varianten Plus en Pro zijn geschikt voor websites die al backlinks hebben, maar beter moeten positioneren op relevantere zoektermen en zodoende beter vindbaar moeten zijn tussen concurrerende websites.

  Meer informatie
  Landing Pages zijn geschikt voor iedere organisatie die via het internet op elk apparaat vindbaar wil zijn en zodoende nieuwe klanten wil aantrekken en overtuigen .

  Voordelen

 • Grote populariteit :
  Linkpopulariteit geeft impuls aan positionering in zoekmachines.
 • Meetbaar:
  Maandelijkse rapportage met aanmeldingen en opnames.
 • Meer bezoekers:
  Bereik uw doelgroep door betere positionering.
 • Kosten besparen:
  Door het lange termijn effect lagere advertentiekosten.